duminică, 1 februarie 2009

Spamul de duminica

Se pare ca popii cum lucreaza numai duminica - multumim lui dumnezeu :) eu primesc spam de la ortodocsi sambata. Sambata ca sa am la ce contempla duminica, poate daca l-oi citi sambata si m-oi duce la biserica sa ma caiesc de pacate duminica :))

O sa zic aici pentru toti cunoscutii ca sa se inteleaga. Daca aveti ceva personal sa ziceti sau sa trimiteti poze cu voi, sa stiu ce mai faceti, ok. Dar mailurile de genul celui din print screen NU ma intereseaza. Si nici daca au in final chestii din alea superstitiose ca daca nu le dau mai departe la cel putin 7 persoane se intampla nu stiu ce. NU se intampla si NU voi trimite niciodata mai departe. Poate daca as vrea sa raspund cu aceeasi moneda v-as trimite 7 inapoi, apoi cand ati trimite iar, ne-am juca iar ping-pong de la unul la altul. Doar ca eu refuz sa spamez.
Va mai aduceti aminte de martorii lui Iehova ce veneau cu tot felul de fluturasi si reviste si deranjau oamenii la usi? Da, e tot spam, nu e nici o diferenta intre genstul lor si al vostru.

spam religios ortodoxism de cacat

Problema este ca spamul asta face lumea la psihic. Si dau sa vad ce mai face prietenul/ruda, ca am mail de la ei si tot vad junk mailuri si ajung sa nu le mai inghit si sa-mi calc pe inima si sa dau pe REPORT AS SPAM ca macar la ceilalti cand va ajunge sa nu ajunga mizeria in inbox.
(din pacate este si un efect secundar - tot ce va veni dupa aia de pe mailul vostru va intra tot in spam :( dar nici sa stau cu mainile in san nu pot ca se intorc apoi spamurile inzecit)

(asta nu e pentru voi, e pentru aia de la care au pornit) Asa ca, popi si alte scursuri, puteti sa muriti de ciuda ca nu va fac planul diabolic de raspandire a aberatiilor maselor.

In rest, numai bine:

pui papagal nimfa scarpiat

4 comments:

Anonim spunea...

Oho, asa spam-uri sa primesc si eu, mi-ar insenina ziua!Cum era vorba aia, la final trebuia sa mai scrie si "ISUS VINE" :))...
Oricum, spam-ul il primesti in functie de cat de mult ai imprastiat mail-ul pe net, de massurile date pe messenger cu tot cu ID, sau pe ce siteuri te inregistrezi!
Dar, d-astea cu popi vreau si eu:)

BlindGirl spunea...

Pai si massurile de yahoo tot spam is si nu ma ocup nici cu din astea.

Adresa am dat-o doar familiei si prietenilor si de la ei primesc spamurile... asta ma intristeaza si mai rau.

Anonim spunea...

Să vezi minune, pe messenger (Yahoo) nu primesc din astea... i-am pus în temă cam pe toţi că la primul chain letter sau chestie de genul ăsta aterizează direct în lista de contacte blocate (accept bancurile totuşi...), indiferent cine sunt. Şi pe mail... cin' le bagă-n seamă? Are serveru' filtre (dealtfel şi mailul din poza ta era în folderul Spam).

@Mr_ORL: De acord, când îţi împrăştii adresa de mail şi ID-ul de messenger peste tot, te poţi aştepta la spam. Dar nu e o condiţie sine qua non. Mie mi s-au întâmplat şi lucruri mai ciudate: la o adresă de mail nou creată, pe un domeniu proaspăt-proaspăt, am început să primesc spam după mai puţin de-o săptămână; în condiţiile în care nu am folosit absolut niciunde adresa respectivă, iar domeniul era încă "parked". Şi pe ID-ul de MSN primesc constant spam, deşi singurul său atribut este că există...

BlindGirl spunea...

@ Armand: mailul a fost primit in inbox, de la un mail cunoscut al unui amic. Fiindca n-am mai rezistat, i-am dat eu report as spam ( si s-a mutat automat in spam) ca sa nu mai primesc nici eu nici altii mailuri de genul ala.
Asta e, si cand va trimite tipul ceva important tot acolo se va duce. Soarta :))

Dupa care am scris si articolul asta ca sa ma asigur ca iau toti cunoscutii la cunostinta si inceteaza cu spamarile.

P/S Eu nu-mi citesc niciodata spamurile, dealtfel nu stiu cine are timp liber si pentru alea. :)