luni, 23 noiembrie 2009

Rezultate

Si pe mine m-a luat valul cand am vazut cat de mult se ridica Antonescu peste scorul partidului lui (care decazuse urat la vreo 14%) si daca stiu liberalii cum sa valorifice rezultatele de astazi poate la alegerile viitoare (peste 5 sau 10 ani) o sa aiba o sansa mult mai mare. E bine ca drumul a fost pavat, ca multi in criza, cu cutitul la os nu au acceptat programul de asistare sociala Geoana, preferand liberalismul- care e drastic in masuri. Asta inseama trezirea din comunism si pus osul la munca sa ne ridicam din ca*(t. (Chiar am avut o discutie cu unii ce in ultimul moment au ales Antonescu chit ca nu aveau bani pentru chirie si intretinerea copiilor...)

Felicitari domnului Crin Antonescu ca si-a revenit, nu mai face afirmatii ca cele de pe ultima suta de metri, discursul de azi de ala 12:40 spune exact ceea ce gandeam si eu de dimineata incoace.

Cateva lucruri:

1. NU inteleg parerile sociologului invitat la realitatea care a zis ca Proiectul JOHANNIS a fost una din cele mai mari erori ale lui Antonescu, acest proiect mobilizand destui cunoscuti sa mearga la vot.

2. Nu inteleg afirmatiile prin care Antonescu e copilul lui Patriciu si fara sprijinul lui... Sa nu uitam ca ziarul lui Patriciu, Adevarul nu numai ca nu a facut campanie electorala, ba a facut anti-campanie, descurajand lumea sa mearga la vot (a se vedea clipul difuzat de zeci de ori zilnic in care ti se spune cam asa: " te-ai saturat si tu de politica... fa altceva decat politica acum, lasa-i pe astia"...parere cu care nu pot sa fiu vreodata de acord, m-am saturat de eminescieni, de geniile astia care se cred toti destepti si se delimiteaza de toti celilati)