luni, 22 iunie 2009

Vechi si foarte scurte

1. Am citit demult o scriere de exceptie, un fapt surprins bine...scris asa de natural, ca de atunci de multe ori mi-am adus aminte de: "Femeie, ia scoate sutienul şi fă-te-ncoa. N-am uitat că m-ai trădat acolo, dar acum am nevoie de tine."
(de cate ori nu cred ca asta zice si Lucian... )

2. Am citit astazi la SelfHelp despre noile prevederi...

Click Here to Read More..

joi, 18 iunie 2009

Scurte?

Discutie intre 2 baieti de cel mult a 3-a:
- Da-mi un argument ca exista Dumnezeu.
- Ce argument? Iti dau o mama de bataie!

(interesant caz, inseamna ca in familia celui dintai se discutase si baiatul era destul de inteligent pentru varsta lui - nu stiu daca la varsta lui stiam ce-s alea argumente, altii nestiind decat de monolog + bataie.)

Dupa 4 ani, Dorel revine (strikes back -pentru iubitorii de romgleza). Ce s-ar face romania fara Dorei? Dar fara tinichigii? :)
(cine nu stie inca, acum cativa ani le-am facut poza asta nelipsitilor "muncitori" eon din spatele blocului)

Si o intrebare de bun simt.. Cum poate sa scrie societatea care ne "livreaza" apa potabila ca o ia?(la toti pentru neplata unora) Ok, contractul e cu asociatia si asociatia are datornici, deci ei iau apa asociatiei de care apartin si eu. Dar zic ca e inuman sa ramai fara apa potabila (nu stiu nici macar fantani in zona pe undeva). Si pentru cei cu plata la zi si pentru oricare. Pana si pentru cainii vagabonzi e grav, ei riscand turbarea. Ar trebui interzise astfel de practici prin lege. Ar fi bine ca pe langa aer (tot mai poluat dar inca moka), sa existe acces la apa potabila... (inca nu s-a luat apa, desi in afis se zicea ca de azi.. poate totusi le-a venit mintea la cap... insa ma deranjeaza si ca pot scrie asa ceva)

Azi mi-e sila de toti cei ce deplang bebelusii cu leucemie dar dau spaga la RAR ca au prea multe noxe si teava de esapament mai are un pic si explodeaza pana porneste, lasand carucioarele(ce sunt la aceeasi inaltime practic) intr-un nor de fum.

Dar sa-i lasam pe nesimtitii din trafic, ca avem o evadare "miraculoasa". "Gone in 60 seconds" e minciuna pe langa "Melcii si ardelenii" :)

Click Here to Read More..

marți, 16 iunie 2009

Tweetie, RIP

S-a deschis o noua macelarie in Suceava... si se pare ca au vrut sa para cat mai ... atractivi :D ??!!




Click Here to Read More..

sâmbătă, 6 iunie 2009

Azi in istorie...

Pentru ca nu am cum sa ma ridic la nivelul bravului Julius cu articolele de tipul Evenimentul zilei de ieri, o sa va spun doar ca 6 iunie nu a insemnat mare lucru in istorie pana acum.

De milioane de ani oamenii s-au luat la bataie, au fost razboaie si cu siguranta de multe ori undeva pe glob pe 6 iunie cineva se afla in vreo lupta. Au cazut dinastii, au fost numiti alti imparati... you know, history repeats itself. Pe langa asta, au mai fost cateva catastrofe naturale, s-or fi infiintat comitete si comitii, Anglia a aderat la UE, diverse asociatii au luptat pentru o idee sau alta.S-au nascut multi, au murit multi. Printre aia, normal, s-a intamplat sa fie si cativa de au devenit celebri intr-un fel sau altul si au ramas in istorie. Desi mi-ar place, nu cred sa am mare lucru in comun cu nici unul dintre: Pierre Corneille, Alexandr Pushkin sau Thomas Mann.

In schimb ziua de azi, pentru mine nu se va mai repeta niciodata in istorie, e unica, e ziua cand eu fac 30 de ani. O varsta de o voluptate aparte ...sau asa simt eu.

Off-topic: O descoperire importanta pentru umanitate si utila pentru cei ce n-au avut sansa mea de anul trecut.

Click Here to Read More..