joi, 13 mai 2010

Comunism ortodox -noua lege si ordine de fapt

Cata dreptate am avut in articolul anterior
Azi am fost in  centru targului unde la statuia Bucovina inaripata (care a costat aprox 300.000 euro) s-au adunat un sobor de preoti sa faca slujba de ziua eroilor. A fost o actiune a preotilor colaborand cu armata si cu autoritatile locale. Sau a autoritatilor locale colaborand cu armata si preotii... Nu conteaza, ca oricum o dai tot numai de colaboratori dai pe sus pe acolo unde conducatorul cinsteste popii si spp ul.


(imi pare rau ca nu am reusit sa ma apropii de popi si autoritati, de atatea randuri de politisti, armata, pompieri, si comunitari si cum eram doar cu telefonul nu se zareste nimic la statuie acolo, dar cu siguranta va da la TV ca presa inca a mai avut acces...)

Flutur n-a lipsit de sub bratele binecuvantate ale popii, a cantat domne miluieste, dupa obiceiul tribal in care unul flutura un colac pe la nas si toti se tin unul de altul si pleaca capul doar-doar or primi o imbucatura. Nu ca ar fi ceva diferit in comportamentul lui Flutur fata de Basescu.

Noua nu ne mai flutura demult nimic, ca si asa nu mai trece nimic de mai-marele conducator, care si el culege firmiturile dupa BOR, securistii care l-au ajutat sa castige alegerile.

Sa pun si 2 mostre audio de la marea cinstire a eroilor de azi, ca sa intrati in atmosfera sfintei zile de azi....


Asculta mai multe audio Evenimente

Si pentru a atrage un anumit tip de public, s-au pus la difuzoare cantece ...patriotice


Asculta mai multe audio Evenimente



4 comments:

Anonim spunea...

DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA PE EROII NOSTRII (SPER CA CEI 300.000 EURO CHELTUITI SA LE SPELA PACATELE ) SI SA NE RUGAM SA AVEM SI NOI URMASI CARE SA NE MILUIASCA DUPA CE OM CRAPA IN CRIZA ASTA !

BlindGirl spunea...

Numai la Suceava si-au permis PD-L stii sa iasa cica pt ca sa "cinsteasca" eroii... in alte orase ar fi fost linsati.. dar aici unde influenta popilor este orbitoare am reusit sa vad cateva sacose portocalii pastrate bine de pe vremea alegerilor... Normal ca oamenii care le purtau erau mandri... si cu fetele alea tampe cine putea sa le zica ceva?


La spatiul de joaca pt copii vad o masina al carei numar se termina in BOC.. si aflu din vecini ca respectivul are un cult pt Boc, ca ii tot da ca Boc i-a dat lui servici, Boc i-a dat lui salariu, etc, etc (am priceput esenta insiruirii - el n-are nici un merit propriu, n-ar fi realizat nimic prin fortele lui proprii)

In autobuz o tanti ma lamurea ca nu-i de ce sa te agiti, oricum nu putem sa ne schimbam soarta, putem doar sa ne rugam...

"-Nu va ingrijorati, toate sunt dupa voia Domnului, Basescu este presedintele nostru din voia Domnului, caci Domnul ni l-a dat si nu puteam face sa iasa altul daca El nu a vrut. Aceasta este soarta pe care o meritam noi, de la bunul Dumnezeu si nimeni altul decat El n-o poate schimba. Poate doar cu post si rugaciune...sa ne miluiasca Dumnezeu " (citat approx, cu multe goluri... oricum asta era ideea si o repeta intr-una intr-o circularitate si cu o lipsa de responsabilitate si importanta a votului uimitoare)

Grea saptamana... schimb apartament in Suceava in cea mai buna parohie, pentru a fi langa sfintele ctitorii ale sfantului stefan cel mare si sfant...cu apartament in cluj intr-un cartier de necredinciosi.

Credinciosii din Cluj care imi cititi articolul ganditi-va sa va mutati iute, pana nu varsa Dumnezeu mania lui pe vecini, ca poate da un cutremur.... POMANA CURATA: Ofer schimb pe schimb :))

P/S (pt credincioasii de Cluj) Nu uitati, gura necredinciosului adevar graieste, Domnul m-a scos in calea voastra !

Robotu' de servici spunea...

Hm... 300.000 de euro statuia... trebuie sa trec sa o vad, o fi poleita cu aur sau titan... in Suceava se poarta aurul peste tot (acoperise, statui,haine preotesti) in scop religios. Parca Biblia era cu saracia, cu smerenia, cu simplitatea... dar cred ca eu am citit alte Biblie...

Anonim spunea...

Statuia se numeste "Tirbuşonul lui Daneasa", dupa numele autorului