marți, 29 iunie 2010

De ce nu-l impusca nimeni pe Basescu?

- De ce nu-l impusca nimeni pe Basescu?
- Pentru ca frate-su se ocupa cu traficul de arme si stie cui sa le imparta.



Acesta este un banc. Bancuri circulau si pe vremea lui Ceausescu si nu toti glumetii au ajuns la Jilava. Dar dupa noile ordine, bancul de mai sus poate fi interpretat (desi nu este) ca atentat la siguranta nationala si astfel, printr-un abuz, s-ar putea baga pumnul in gura tuturor celor care indraznesc sa zica ceva pe seama ilustrilor nostri conducatori, chit ca in gluma.

Voi ce credeti? Daca nu va convine situatia si vreti sa protestati tocmai prin exercitarea acestui drept, anuland astfel pretextul stupid gasit de acestia, puteti prelua bancul sau sa nascociti voi unul care sa sublinieze ideea articolului (nu neaparat si ideea bancului).

Later edit: in aceeasi idee:

5 comments:

godless1859 spunea...

De ce presa nu este un atentat la siguranta nationala?
Pentru ca presa nu e Basescu.

0Z spunea...

(l-am conceput acum, dar nu cred ca e prea original)

Presedintii USA, Rusia si Romania participa la un exercitiu militar naval si, privind in largul oceanului, ajung la o discutie interesanta cu subiectul:

Tu ce ai face daca ai fi capitanul unei nave civile imense care ar fi pe punctul de a se scufunda?

Obama, presedintele USA, zice:
"Eu as da ordin sa fie mutati toti pasagerii civili in barcile de salvare, iar eu as ramane pana ce scapa si ultimul membru al echipajului."

Medvedev, presedintele Rusiei, zice:
"As da ordine la echipaj sa forteze toti civilii in barcile de salvare cat mai rapid, in rest... depinde de ce mai ramane pentru noi, echipajul."

Basescu, presedintele Romaniei, zice:
"Eu as incarca toate barcile de salvare cu provizii, alcool si cele mai bune femei din administratia mea. N-am fost de mult intr-un concediu pe o insula."

Mircea spunea...

Daca moare base va fac cinste la toti.

Anonim spunea...

e tare clipul cu biscuiti dati la ciine,se pare ca acestia stiu sa-si aleaga mai bine ''stapinul'' cum se spune mai nou!incotro natiune?

Michiyo spunea...

Genial clipul cu cainele =))) superb superb superb :X