vineri, 4 ianuarie 2008

Ia stirea neamule!

La Roma lumea asteapta avionul Tarom sa-i ia, sa ii duca acasa. Li se spune ca nu se circula, nu vine nimic dinspre Romania ca e totul blocat acolo din cauza vremii nefavorabile. Tot asteptand ore in sir, oamenii vad cum se imbarca altii fara probleme spre tarile nordice si spre Siberia...

Pana se rezolva problema asta o sa afle si d-na Dragotescu diferenta intre a molesta si a admonesta ca la stirile de la ora 20:00 de pe realitatea (in dialogul cu reprezentantul OPC) nu stia ca-s doua lucruri diferite.

Care-i mai dastept? Romanul care a plecat in mijlocul iernii cu cauciucuri de vara si fara lanturi in Bulgaria? Sau bulgarii care vand lanturi la suprapret in parcari? Care ar trebui sa fie revoltati? Io zic ca numai aia care au plecat cu capul in traista nu.
Oare cat costa o sticla de 2 litri de apa plata in mijlocul desertului? Escroci mai sunt aia!

Da' aia chiar sunt escroci in cazul in care te indruma in mijlocul desertului spre alt camarad ce vinde apa in loc sa te indrume spre orasul foarte apropiat. Cam asa si cu cei ce au oprit romanii pentru vreo 2 zile in Bulgaria spunandu-le ca mai incolo e blocat drumul spre Romania si nu se circula. Cand de fapt circulatia nu a fost oprita deloc.