joi, 18 iunie 2009

Scurte?

Discutie intre 2 baieti de cel mult a 3-a:
- Da-mi un argument ca exista Dumnezeu.
- Ce argument? Iti dau o mama de bataie!

(interesant caz, inseamna ca in familia celui dintai se discutase si baiatul era destul de inteligent pentru varsta lui - nu stiu daca la varsta lui stiam ce-s alea argumente, altii nestiind decat de monolog + bataie.)

Dupa 4 ani, Dorel revine (strikes back -pentru iubitorii de romgleza). Ce s-ar face romania fara Dorei? Dar fara tinichigii? :)
(cine nu stie inca, acum cativa ani le-am facut poza asta nelipsitilor "muncitori" eon din spatele blocului)

Si o intrebare de bun simt.. Cum poate sa scrie societatea care ne "livreaza" apa potabila ca o ia?(la toti pentru neplata unora) Ok, contractul e cu asociatia si asociatia are datornici, deci ei iau apa asociatiei de care apartin si eu. Dar zic ca e inuman sa ramai fara apa potabila (nu stiu nici macar fantani in zona pe undeva). Si pentru cei cu plata la zi si pentru oricare. Pana si pentru cainii vagabonzi e grav, ei riscand turbarea. Ar trebui interzise astfel de practici prin lege. Ar fi bine ca pe langa aer (tot mai poluat dar inca moka), sa existe acces la apa potabila... (inca nu s-a luat apa, desi in afis se zicea ca de azi.. poate totusi le-a venit mintea la cap... insa ma deranjeaza si ca pot scrie asa ceva)

Azi mi-e sila de toti cei ce deplang bebelusii cu leucemie dar dau spaga la RAR ca au prea multe noxe si teava de esapament mai are un pic si explodeaza pana porneste, lasand carucioarele(ce sunt la aceeasi inaltime practic) intr-un nor de fum.

Dar sa-i lasam pe nesimtitii din trafic, ca avem o evadare "miraculoasa". "Gone in 60 seconds" e minciuna pe langa "Melcii si ardelenii" :)

5 comments:

Anonim spunea...

De domnita, e greu fara apa.. stiu si eu cum este ca am stat la bloc. Si cand o luau era vai de capul nostru. Fie ca ca faceau economie fie ca faceau revizie te trezeai fara apa. Acum daca stau la curte am facut put, am pompa, un bazin ce sta vara la soare si iarna bag boaileru in priza si n-am treaba.. e greu fara apa de.

BlindGirl spunea...

Se pare totusi ca s-au sesizat si altii si nu s-a mai dat voie sa se ia apa... au trecut vremurile alea. Chiar ma gandeam...

In rest, sigur se va lua apa calda pe 1-3 luni revizie.

Pacat de cei ce nu si-au permis confortul unei centrale. Stau dupa incalzire toamna pana racesc toti, stau primavara ca sufocatii la 30 de grade ca inca mai au incalzire si stau vara fara apa calda. Dar aici nu mai e vorba de nu stiu ce venit, ca cel putin la noi iti scoti banii linistit cu centrala (pana acum, de ceva ani eu am dar in medie 1 mil pe luna iar ei minim 4 mil pe luna de iarna) ci e vorba de nici un venit. Ca aici raman doar datornicii aia mari la stat, la mila primarului sa nu-i taie de la incalzire iarna. Ca la centrala nu te lasa e-onul cu datorii de ani de zile.

Anonim spunea...

-Bataia este rupta din rai?-intreaba Gigel.
-Bataia da.Numai nuiaua este rupta din gardul celalalt-i-a raspuns Suzuki.

Anonim spunea...

Apa, dulce nebunie, un sarut de Julieta,
Cand in dimineata ceasul, suna ora cu trompeta,
De nu bei te stingi cu zile, fara medic si psaltire,
Pentr-un pic de vesnicie,-declaratii de iubire.
Dar mai bine-ar fi sa fie, o fantana cu mult vin,
Rosul cum este amurgul si gustos ca un pelin,
Ca sa bei din el cu freamat, apa pentru ca nu-i buna,
Iara vinul tine vesnic, daca-l golim impreuna.

Anonim spunea...

A plouat din plin aseara,
Apa curs-a cu galeata,
Strazile parca-nviara,
Apa se iubea cu poarta,
-Doamne daca ne iubesti
Pluvial nu ne certa,
Fiindca zau , le cam gresesti,
Nu toti stim a inota.
Si mai bine da-ne-o votca,
Si-un pahar de busuioaca,
Fiindca sunt racit zau, copca,
Stand cu gleznele-n baltoaca,
Si as bea cu blonda girl
Din raceala sa-mi revin,
Tuica buna la vre-un kil,
Si pe urma... numai vin.