sâmbătă, 28 noiembrie 2009

lockerz

lockers este un site cu o idee super.

Daca te loghezi o data pe zi, primesti 2 puncte (PTZ e un fel de moneda inregistrata); daca raspunzi la intrebarea zilei mai primesti 2. Intrebarea si cu loginul nu-ti iau mai mult de 1 minut pe zi.
Iar cand acumulezi mai multe puncte poti sa cumperi tot felul de produse, de la jocuri, la laptopuri, psp-uri, WII, X-Box -uri, Ipod- uri, etc. (am facut un screenshot la cateva dintre ele)

lockers premii castigi apple laptop ipod psp

Premiile sunt cat se poate de reale, coletele vin cu specificatia "cadou", ca sa nu fie nevoie de platit taxe. Se banuieste ca baietii au o intelegere cu Amazonul, caci de acolo sunt produsele, poti plati o parte din PTZ si restul diferenta in monezi reale sau poti cumpara vouchere pe care sa le cheltui pe amazon.com. Am inteles ca unul din fostii sefi de la Amazon lucreaza acum la Libery Media, adica la lockers. Deci nu e teapa.

Cum in fiecare zi lucrez online, m-am gandit ca n-ar fi rau sa strang de-un laptop pana se incarca dimineata ziarele.

Accesul pe lockerz.com se face pe baza de invitatie. Cine doreste, sa lase adresa de email la comment. Adresa nu va fi publicata aici, la moderare o sa am grija sa sterg comentariile ce contin adrese si sa va trimit invitatiile. Asa se evita orice problema legata de spam. (Invitatiile ajung in maxim doua zile, asa zic baietii de la lokers, eu de trimis vi le trimit imediat.)

Ce castig eu? Daca invit 20 de persoane care se si inscriu pe lockerz, punctele cresc la dublu :D

46 comments:

Anonim spunea...

Bună!
E suficient de tentantă ideea cu PTZ de la lockerz încât să mă facă să te rog să-mi trimiţi o invitaţie la [...]. Hai să vedem care ia primul laptopul!
Mulţumesc!
Mihai

BlindGirl spunea...

@Mihai: Am trimis invitatia, nu cred insa ca o sa ajunga mai devreme de maine dimineata. Ai grija, gmail-ul il poate considera spam, deci sa tragi cu ochiul si pe acolo. In rest, bafta la laptop.

Mihai spunea...

Da, s-a primit cred ca in minutul in care s-a trimis. Or fi schimbat sarmele cu unele mai groase. Stim cum sta treaba cu spamurile, multumesc de atentionare si mai ales de invitatie!

Irina spunea...

si eu vreau invitatie. la [...]. merci :)

BlindGirl spunea...

@Irina, ti-am trimis in dimineata asta. bafta la premii :)

Anonim spunea...

Se pot cumpara si chestii mai ieftine? (carti,reviste)

BlindGirl spunea...

Nu, nu au carti sau reviste. Doar daca prinzi vouchere de 50 -100 lire/euro/usd pt. Amazon.com si sa-ti alegi de acolo. In rest, electronice/jocuri/diferite bijuterii sau chestii de machiaj...

Anonim spunea...

Va rog, una! ([...])

BlindGirl spunea...

@Anonim, ti-am trimis. Bafta la premii

Anonim spunea...

Nu strica sa incerc

Pe adresa [...]

Merci!

BlindGirl spunea...

@Anonim, ti-am trimis. Bafta la premii

Anonim spunea...

tulai! n-o agiuns

BlindGirl spunea...

Sigur nu a ajuns? Nu pot trimite invitatia de 2 ori la acelasi email. Poate a ajuns prin spam/junk. La altii a ajuns imediat, la altii a intarziat si 24 de ore.

Anonim spunea...

Ceva ciudat s-a intimplat. Am castigat 2 puncte la inscriere si inca 11 la joculetul cu clicaitul. Apoi am intrat la setari si am completat tara: Romania. Acum am 0 puncte. :(

Cred ca e doar pt cei din SUA

BlindGirl spunea...

Nu e doat pt USA. Deocamdata sunt in stadiul beta si mai au probleme cu siteul. Asta e un bug cunoscut, dar ei ne asigura ca e doar o problema de afisaj, dar punctele se inregistreaza in continuare. Vezi ca mai poti face cate 2 puncte/zi daca raspunzi la intrebarea zilei in fiecare zi ("dailies" langa punctaj)

Stef spunea...

can i haz invite pls? :D

BlindGirl spunea...

@Stef: sent, check mail. :)

Anonim spunea...

Ai reusit sa ajungi pe Z list?

BlindGirl spunea...

Trebuie 20 de invitatii date, nu cred ca ajung prea devreme acolo. Mai am nevoie de inca 12.

Anonim spunea...

Hey, hey !Vreau si eu o invitatie la [...] .
Multumesc anticipat !:D

Tina

Anonim spunea...

si mie una pe [...] , te rog

Cristina spunea...

Vreau si eu o invitatie la [...] . merci :* succes

BlindGirl spunea...

V-am trimis invitatii la toti 3. Bafta la premii :)

Anonim spunea...

vreau si eu o invitatie pe lockerz te rog
id-ul meu este [...]

bahalex spunea...

salut. vreau si eu o invitatie la [...]. mersi si spor la puncte!

Anonim spunea...

vreau si eu o invitatie pe lockerz te rog.
mailu meu e [...]

BlindGirl spunea...

Am trimis invitatiile la toti 3. Bafta la puncte si premii :)

Anonim spunea...

trimitemi te rog si mie o invitatie la [...]

BlindGirl spunea...

@Anonim: se pare ca cineva ti-a trimis deja invitatie, eu nu am cum sa mai trimit inca una, imi da ca "esti deja in sistem". Daca nu ai primit-o inca, poate e in junk mail sau roaga-l pe cel care ti-a trimis-o sa dea un "resend". bafta.

Anonim spunea...

bune te rog trimite-mi si mie o invitatie....
[...]
merci anticipat ;)

BlindGirl spunea...

@anonim: ti-am trimis acum invitatia.

IMPORTANT: se pare ca cei de la lockerz au avut un bug care se manifesta printr-un link incorect trimis odata cu invitatia.Pt. cei care au primit invitatia dar nu s-au putut loga, va rog sa ma anuntati ca sa retrimit (nu vreau sa fac spam).

Anonim spunea...

salut:)as vrea sa imi faci si mie o invitatie!
iti dau idul meu..astept mailul cu invitatia
[piticu...]

BlindGirl spunea...

@piticu, am incercat sa iti trimit dar se pare ca cineva deja ti-a trimis una si pe mine nu ma mai lasa. Spune-i respectivei persoane sa o retrimita daca nu a ajuns.
Bafta la premii!

Anonim spunea...

Am si eu cont pe Lockerz. Am invitat 9 oameni, acestia au acceptat, dar nu mi s-a dat nici un PTZ. Oare de ce?
P.S Te rog raspundemi, caci vad ca de pricepi ;).
O zi buna! Sunt Matei.

Ben spunea...

Vreau si eu o invitatie..daca se poate :D

BlindGirl spunea...

@Sev: se poate, dar am nevoie de un email la care sa o trimit :)

Anonim spunea...

me want invitatie :) bafta

BlindGirl spunea...

"Anonim spunea...
me want invitatie :) bafta"

Imi trebuie un email la care sa o trimit :)

nicole spunea...

te rog trimite-mi si mie o invitatie.
merci

BlindGirl spunea...

Nicole, am nevoie de un email la care sa-ti trimit invitatia.

BlindGirl spunea...

@stefania : am citit mesajul tau ca pe toate altele din ultima luna; chit ca intru de cateva ori pe zi pe blog, nu mai apuc sa dau vreo invitatie.

De altfel nici n-am ajuns la 20 caci jumatate din cele date acu cateva luni nu au ajuns (a fost o problema la beta Lockers si am dat resend de zeci de ori si tot degeaba, nici ca mai pot sa primeasca pe adresele respective)

Oricum ar fi fost cateva probleme cu cererea ta de a trimite invitatiile:
1 eu din principiu nu fac public nici un mail pe site (nu-mi place sa culeaga vreun bot adrese de mail si sa ma trezesc cu zeci de spamuri) sau sa ma acuze lumea de spam. De aceea nu public mailul tau.
2. Niciodata nu am dat adresele de mail mai departe unei terte persoane, cunoscute sau necunoscute. Asta tine de respect si confidentialitate.

Te pup si bafta la premii!!

Sursa de Citate spunea...

:)) nu trebuie neaparat sa primesti invitatie de la un membru de pe site-ul respectiv pentru a putea accesa site-ul. Undeva jos scrie "get invited" si va trebuie sa scrieti numele dvs (nu este obligatoriu cel real) si adresa de mail, iar in mai putin de 5 sec invitatia va vine automat pe mail >:)... tare grea engleza pt unii :))

BlindGirl spunea...

@Serious : Tragi concluzii pripite.

Articolul asta e scris de cateva luni bune si pe atunci trebuia sa te invite un cunoscut. Acu', mai nou, poate au bagat asa ceva si tocmai de aia n-a mai cerut nimeni vreo invitatie si n-am reusit nici eu sa devin z-lister :)

p/s daca voiam sa pacalesc lumea nu aprobam comentariul tau, dar nu e cazul.

Anonim spunea...

cand pot sa compar laptopul daca deja am ptz suficiente?

BlindGirl spunea...

Uneori e redeem doar pt americani, alteori doar pt europeni sa nu se buluceasca toti... nu prea intelegeam eu ideea asta ca oricum le picau serverele totdeauna.

Daca nu s-a schimbat ceva de cand n-am mai intrat eu acolo - exact de cand isi deschisesera baietii si magazin, teoretic trebuia sa poti cumpara din magazin oricand, iar redeemuri erau la sfarsitul lunii. Erau 3 pt z-listeri la care se plateau 300 ptz pentru o rezervare si unul pt general public. Se anunta ziua si trebuiai sa stai geana. La redeem luai mult mai ieftin ca pe site, dar de la 10-15 minute cat durau initial se ajunsese la 2-3 minute (pana se bloca de tot), iar in primul minut disparea tot ce era mai interesant si ramaneau doar filme, jocuri, wallpapere (!?) si alte lucruri de marketing cu logo-ul lor.

Eu m-am lasat de sportul asta, prefer sa fac ceva placut in alea 5 minute pe zi.

Nu a devenit chiar un caritas, dar s-au marlanit mult prea mult. De 2 ori mai aveam 100-200 de ptz pana la laptop si au tot dublat numarul de puncte necesare. plus ca pentru intrebarea zilei era ok castigul la minute petrecute pe zi timp de cateva luni. Dar acum ar trebui sa dau zeci de clici, sa "vad" filme, sa pun cuvindele antispam... si ar trebui sa fac asta pe o perioada mai indelungata... lucru calculat si echivalat... daca in timpul asta as edita fotografii (lucru care imi mai si place extrem de mult), as face niste logo-uri sau as administra un site as castiga cel putin la fel de mult. Ba chiar mi-ar ramane timp sa ma mai uit si la un film bun. Asa ca eu am zis pass.

La vremea cand am calcultat eu - si am scris articolul asta- se merita ca timp/valoare castigata, nu pierdeai prea mult... acum incet-incet ar trebui sa pierzi tot mai mult timp pe site-ul lor zilnic iar castigul devine din ce in ce mai putin consistent.

M-am ofticat eu nitel la inceput cand nu-mi contorizau punctele si nu-mi dadeam punctele pentru toti cei invitati care isi faceau cont la ei, dar ii intelesesem ca deh, erau la inceput, erau beta... si la un moment dat au inceput sa-mi bage punctele fara greseala si totul mergea bine.

Acu' vreo luna imi zicea un amic ca au inceput sa se tina de marsavii tot mai mari. Ca si lui si unui alt prieten de-al lui (care primise cont de la el) le-au ras toate punctele acumulate in cateva luni bune pentru ca au considerat ca invitatiile care le-au dat au fost fake, au ajuns pe nedrept z-listeri... si i-au lasat cu 0 puncte. Stiu sigur ca invitatiile erau pe bune date, ca de cate ori mergeam pe la el el facea reclama la lockers la cativa amici si le trimitea invite-uri. Astia probabil au intrat din curiozitate dar daca au tot vazut ca strugurii se tot inalta si nu reusesc sa cumpere nimic de punctele alea niciodata, au renuntat intr-un tarziu, asa ca si mine. Oricum se pare ca din ce in ce mai marlani is aia, s-au ajuns, is vedete video, toti se uita la filmele lor si incep sa devina tot mai sarlatani cand vad si cat de mult is dispusi sa lucreze unii (ca deja devine work.. inca mie imi place mai mult munca mea...) pentru iluzii din astea si cat de mult ii pot duce cu zaharelul.

Cred ca inca se mai poate castiga (eu n-am mai intrat de cateva luni pe site, nu-s sigura), dar nu mai sunt eu dispusa la atata munca zilnica...mai ales cand am altceva de facut mult mai profitabil si mai placut.

Dreams spunea...

si mie o invitatie te rog;;)