miercuri, 14 aprilie 2010

Pingu

De vreo luna Luci e incantat de Pingu, un personaj batran deja si foarte cunoscut, de aia, chit ca l-am adaugat si la playlistul deja imens si greu manevrabil cu muzica pt copii, m-am decis sa-i dedic un articolas. ( la videoul asta primele 25 de ori a ras in hohote, de puneam filmul si sunam bunicii sa se distreze :))

( O sa mai scriu zilele viitoare despre multe alte melodii frumoase! L-am descoperit si pe sozont1, un user de youtube care are tone de muzica si desene pt copii prelucrate calumea.)


O primavara frumoasa!

2 comments:

Anonim spunea...

cati ani are luci acum?

xoxo
(guess who)

BlindGirl spunea...

Acusi face un an si 8 luni .. parca al tau e mai mare nitel sau incurc eu comentatoarea?
(am mai raspuns odata dar nu stiu de ce nu a aparut... scuze, abia acum am intrat sa observ ca ramasese doar un singur comentariu, al meu nu ajunsese)

Intre timp s-a produs o minune! Am gasit un Pingu original, care vorbeste, danseaza, canta cand bati din palme, nou-nout in cutie http://www.amazon.co.uk/Golden-Bear-Model-without-DVD/dp/B000TMCZBG la un magazin de second-hand al unei vecine. (Nu l-as fi luat daca nu se vedea clar ca n-a fost deloc folosit- si la negru pe alb cum e el e foarte usor de vazut)