joi, 17 ianuarie 2008

Politetea din zilele noastre

Circuland cu autobuzul azi am avut ocazia sa vad ce inseamna la tinerii din zilele nostre sa iti ofere un loc pe scaun.

Adica el la cei 16 anisori ai lui sade pe scaun si analizeaza pustoaicele de pe culoar. Doar n-o sa analizeze babe, alea le ignora, nu-s din generatia pro.

Dupa ce tot drumul s-a uitat pe furis la mine si mi-a zambit, cand se ridica sa coboare imi face semn cu ochiul si imi zice ca imi cedeaza mie locul. Adica o sa am onoarea de a sta in locul lui. Astea sunt manierele de azi. Mai flirtezi cu o d-soara si in final ii cedezi politicos locul, ca doar n-o sa-l iei cu tine.
Timpuri, timpuri...

5 comments:

Viorel Mocanu spunea...

Nu cred că mai surprind pe nimeni lucrurile astea...

Anonim spunea...

Offf... sa vezi ce e prin Bucuresti...

Cele mai ciudate faze mi se par alea in care se ridica oameni in varsta sa cedeze locul unor femei gravide - si nu pustii...

Ce tara, ce oameni!

Omu' legii spunea...

nu vreau sa fiu contra vantului dar nici mosnegutii si babutele nu-s chiar usi de biserica. am vazut chiar cazuri de actorie completa. rade si zburda in statie iar cand se urca deodata lesina, o dor picioarele pana cand se da jos si nu mai are nimic. ei se duc dimineata sa se plimbe de plictiseala , tu vii sau pleci de la munca. ehe si batranii astia...nu sunt toti "batrani", asa ca eu dau scaunul..doar la batranii care "merita" si in cazul in care nu vin dupa o noapte de munca caci...s-au lins pe bot! :)

Anonim spunea...

:) Unul dintre motivele pentru care nu-mi place sa merg cu mijloacele de transport in comun este faptul ca tot timpul ajung sa merg in picioare. :)

Cateodata ma distrez oferind locul, asa cum se cuvine. Si, normal, efectul de turma isi pune amprenta, si incep si altii. Si asa toata lumea e multumita. :) Da' io-s de parere ca daca doreau sa fie gentili, asa cum e firesc, ofereau locul din prima, nu astepatu sa "inceapa" cineva. In fine.

BlindGirl spunea...

Baietii au stat pe locuri pana au coborat. Insa ce e interesant si se pare ca am uitat sa precizez e ca, ei stateau pe locurile pt invalizi, batrani si gravide din spatiul dedicat acestora. Si batranii stateau in picioare si se uitau la ei...

@omu'legii: Ala la cum arata si se comporta sigur nu lucra si nu era obosit...