sâmbătă, 6 iunie 2009

Azi in istorie...

Pentru ca nu am cum sa ma ridic la nivelul bravului Julius cu articolele de tipul Evenimentul zilei de ieri, o sa va spun doar ca 6 iunie nu a insemnat mare lucru in istorie pana acum.

De milioane de ani oamenii s-au luat la bataie, au fost razboaie si cu siguranta de multe ori undeva pe glob pe 6 iunie cineva se afla in vreo lupta. Au cazut dinastii, au fost numiti alti imparati... you know, history repeats itself. Pe langa asta, au mai fost cateva catastrofe naturale, s-or fi infiintat comitete si comitii, Anglia a aderat la UE, diverse asociatii au luptat pentru o idee sau alta.S-au nascut multi, au murit multi. Printre aia, normal, s-a intamplat sa fie si cativa de au devenit celebri intr-un fel sau altul si au ramas in istorie. Desi mi-ar place, nu cred sa am mare lucru in comun cu nici unul dintre: Pierre Corneille, Alexandr Pushkin sau Thomas Mann.

In schimb ziua de azi, pentru mine nu se va mai repeta niciodata in istorie, e unica, e ziua cand eu fac 30 de ani. O varsta de o voluptate aparte ...sau asa simt eu.

Off-topic: O descoperire importanta pentru umanitate si utila pentru cei ce n-au avut sansa mea de anul trecut.

7 comments:

Ana-Maria spunea...

La multi ani!cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor.Si sa ai azi o zi exceptionala...din toate punctele de vedere,mai ales ca ai trecut la prefixul cu 3...:-D

BlindGirl spunea...

Multumesc mult Ana-Maria! Pentru o zi exceptionala orice pretext e bun :) asa ca iti doresc si tie una la fel!

femeia simpla spunea...

La multi ani!
Dupa cum vezi, eu abia azi m-am dezmeticit si m-am uitat in jurul meu. (Nu stiam de ce ziceai ca-ti pare rau ca tocmai atunci mergeam la gratar :))

Iti doresc sa te bucuri mult si impreuna cu Lucian & sotul tau de virsta asta, voluptoasa, ca bine i-ai zis :)

BlindGirl spunea...

Multumesc mult, Irina draga! La Multi Ani! si tie pentru ziua de maine (maine o sa am de alergat cu asta mic la ORL si nu stiu daca mai apuc sa intru pe net, daca apuc, cu siguranta iti las un mesaj macar si pe frigider)

bogdan b spunea...

La multi multi ani! Si mai ales multi ani fericiti! Si voluptosi ;)

Mamica Bio spunea...

La multi ani, cu intarziere ! :) Mai am si eu doar un pic -pic pana la varsta "voluptoasa"....dar nu m-am hotarat deocamdata cum sa "abordez problema" :D

dotz spunea...

am citit ceva din blog si este foarte tare...si cum mie imi place foarte mult tweety... nu prea mi-a placut ideea celor de acolo de a pune poza cu tweety insa...noroc ca el mai traieste prin desenele animate :)) ..
oricum tare blogul..imi place si as vrea sa imi spui si mie cum ai pus video-urile din youtube pe pagina pt ca eu nu stiu cum si tare as vrea :D