luni, 4 februarie 2008

Hello world!

sau ce-am mai facut de cand s-a mai rotit pamantul...

Sau un "hi" timid...celor ce ati ramas fideli blogului meu in ciuda faptului ca nu ati mai gasit nimic nou sub soare. Scot si eu capul ca strutul si sper sa nu aud vreun glonte in aer.

Am fost prinsa intr-un proiect la care tot lucrez, un loc in care toti sa-ti spuna opiniile in mod liber, democratic, dar argumentand cat de cat cat sa dea informatiei valoare pentru altii care vin si citesc si vor sa stie ce le-a placut sau displacut fostilor clienti la o firma, ca sa nu cumva sa repete vreo experienta neplacuta, ci sa mearga la sigur. Lucrul asta ne va lua ani de zile si nu poate fi facut in cativa oameni, e nevoie de contributia fiecaruia.

De aceea tin sa multumesc si pe aceasta cale celor ce sustin ideea noastra si ne dau sfaturi sau scriu opinii personale pe site, precum si celor ce fac cunoscuta ideea nostra printr-un banner, articol in presa, pe net, la radio sau prin orice alte mijloace. Numele lor se gaseste la Sustinatori pe site si sa nu va uitati ca sunt o mana de oameni, caci sunt alesi pe spraceana. Nu de noi, bineinteles. Este o alegere naturala. Fiecare citeste, analizeaza ideea si cei ce cred ca merita 5 minute sau cativa picseli , reactioneaza. Desigur, ideea asta ar trebui expusa la mai multi, ca asa la cati cititori am... mai greu se imprastie zvonul.

Deci cei carora vreau sa le mai multumesc inca odata pentru ajutorul acordat sunt, in ordinea imbratisarii ideii: femeia simpla, puisorul cufurit, Omu' legii, Doru Oprisan, Danette, Idaho, Florin Nastasa, Hwpedia, Arhi, Web 2.0 si ...Someone, Lila, Denisuca, b0gdan(Stiu ca nu e corect oarecum, ca nu au aflat cu totii deodata, dar nici dupa ce aport au avut nu pot sa-i impart, caci fiecare si-a dat silinta cum a putut si a stiut mai bine.)

Recunosc ca m-am asteptam sa-si scrie mult mai multi parerile personale, tocmai pentru ca siteul nu are nici un mogul in spate si e facut pentru consumatori de catre consumatori. Poate si pentru ca am lasat sa poata scrie oricine si fara sa-si faca un cont, sa puna cateva idei pro si contra si sa noteze, iar pentru mai multe detalii sa treca la "website" blogul personal sau siteul pe care dezvolta mai amplu problema.

Sper in curand sa am si mai mult timp pentru site si pe langa asta sa am si timp de blog... Mi-as dori sa imi mut blogul pe un subdomeniu de pe eopinii.ro dar inca nu ma pricep si nu stiu daca ar fi o alegere buna. Pana la urma sunt doua idei separate si doua proiecte diferite.

4 comments:

Anonim spunea...

Mult succes, inca odata!!!!

Si asta e... dureaza oleaca... comunitatea creste organic, are nevoie de timp.

Anonim spunea...

hmmmm tot incerc sa-mi dau seama ce-am facut de te-am pierdut de cititoare slash blogroll-removed da' nu-mi dau seama.... In alta ordine de idei welcome back si spor la proiectul cu eopinii. Am incercat sa-l sprijin si eu.... nu cu un post sau scriind despre el, ci cu link in "blogroll-ul" meu ... Vorba unui prieten: atata stiu atata fac.

Indelible Bonobo spunea...

E foarte usor sa muti blogul pe un subdomeniu. Prima chestie creezi subdomeniul la webhostul tau, de pilda blog.eopinii.ro si il modifici sa fie controlat direct de ghs.google.com (CNAME alias). In blogger.com te duci la settings->publishing->advanced si bagi blog.eopinii.ro
Eu am facut exact la fel cu WeFollow.ConsumedConsumer.org

Te-ai gandit sa faci publicitate cu AdWords?

BlindGirl spunea...

@indelibe: suna destul de accesibil ce spui tu, o sa incerc.

Cu adwords m-am gandit, dar momentan nu avem fonduri si incercam sa il finalizam incet-incet, cu mijloacele pe care le avem la dispozitie deocamdata. Dupa ce va dispare Beta de langa sigla, o sa vedem cum facem si cu adwords.

Deocamdata e beta si ii e dedicat tot putinul nostru timp liber. Ne-am zis ca intai sa-l lansam asa (nu mai puteam sa tinem ideea secreta ca voiam sa vedem daca mai sunt oameni inafara de noi care sa o considere o idee buna) De aia lansarea a fost mai "underground", doar pe bloguri, doar de catre cei ce au vrut benevol sa sustina aceasta idee. Mai incolo speram sa mai alocam niste bani si sa facem si niste adwords.