marți, 23 februarie 2010

Revin imediat

Adica planuiesc sa ma reintorc la postari undeva ... in lunile care vin.
(Am folosit expresia din titlu cu sensul ei de baza. Sa nu aveti niciodata incredere in anuntul cu pricina daca il intalniti pe undeva si in nici un caz sa nu va puneti pe asteptat)

Deocamdata am zis ca daca tot designul a luat-o spre grunge, sa incep si eu sa imi desenez siteul ca tare imi place stilul asta.

Buba e cum pun eu background si alte alea pe minima black la blogger...hmm. Sa vad daca le pot stoca pe un alt site. Apoi designul ca designul dar programarea chiar nu-i de mine, ca daca dau view source ma demoralizez si renunt la desenat.

Pentru nostalgici pun aici headerul vechi si inca niste variante care au picat testul (flacara violet, florale, etc)3 comments:

RealitateaOnline spunea...

frumos blog.
am o intrebare si rugaminte in acelasi timp.
vad ca lucrezi in domeniul publicitati ma poti ajuta si pe mine sa imi brevetezi un logo/imagine(pt. header) pt. blogul meu?

deea spunea...

Sincer primul mi s-a parut chiar dragutz,simplu si la obiect,parerea mea

BlindGirl spunea...

@RealitateaOnline:
Sigla sau alte produse pot fi inregistrate la OSIM. (acolo unde inregistrezi si inventiile din diferite domenii, OSIM insemnand OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI)

Pe siteul OSIM gasesti toate detaliile si raspunsul la toate intrebarile ce te-ar putea preocupa.

@deea: primul e cel ce a stat pe site de mai bine de un an, acum m-am gandit la un mic rebranding(joke).
Vorba vine, ca niciodata nu am reusit sa fac ceva calumea pentru mine, niciodata nu-s multumita si practic nu termin niciodata, modific mereu si renunt dupa ceva timp.
Tocmai de asta am incropit aseara niste chestii la rapid din ce documente aveam deschise cu ornamente pentru un alt proiect.

Normal ca, chiar si asa am facut si versiune violet la misto si alte minuni, dar macar m-am oprit in juma' de ora.

Stii cum e, cizmarul poarta intodeauna pantofii rupti;)