luni, 7 ianuarie 2008

Epilog - UPC

Gata, azi, 7.01.2008 am reusit sa depun cererea de reziliere. Ma simt de-a dreptul usurata, parca mi s-a luat o piatra de de-asupra capului.

(Sper totusi ca facturarea in avans sa nu se fi facut deja. Pentru ca aia factureaza la Bucuresti tot pe 7.01.2008, IN AVANS, ILEGAL, pentru "serviciile" din luna ce urmeaza, adica pentru perioada 7.01.2008- 6.02.2008.)

M-am mai simtit asa usurata inainte de-a aparea RDS la noi, cand eram intr-o retea de cartier si primeam net cu 1-3k maxim din an in pasti. Iar la informatii primeam minciuni pe banda rulanta, ca si la UPC. O da, te simti bine cand renunti sa mai fii luat de fraier!

UPC cablu internet telefonCum se face cu "serviciile" astea de proasta calitate ca te simti mai usurat cand nu mai "beneficiezi" de ele? Ca parca in loc de relaxare si facilitati pentru mine astea au insemnat minciuni si nervi contra cost.

Cand sa reziliez, un batranel a aparut la relatii cu publicul sa intrebe el ce e cu astea 6 zile adaugate la factura.

Cand am iesit din cladire, ma astepta saracu' pensionar si incepuse a se caina ca el nu mai e in putere sa anunte unde trebuie, poate zic eu pe internet.

Pe el l-au "prins" cu abonament social, adica in loc de 27 RON un 21 RON. Pentru el, diferenta e mare. Insa pentru aceste 6 zile l-au taxat cu 5.4 RON, adica fara vreo reducere. Oricum acum nu avea cum sa achite banii aia, dar voia sa stie de ce nu mai primeste social. Ca daca se scumpeste il taie si gata! concluziona el cu foc si fara sa respire in avantul ce-l cuprinse de-odata.

10 comments:

Anonim spunea...

Doar din ce in ce mai multe motive de emigrare...

Mi se rupe sufletu' de batranii astia - au muncit o viata, si pentru ce??? Ca sa se chinuie acesti ultimi ani?

femeia simpla spunea...

mi-ai adus aminte de usurarea pe care am simtit-o eu cand m-am dezabonat de la romtelecom :) (cu vreo 2 ani in urma. nu stiu cum e acum)

Mihai spunea...

servus, o intrebare probabil mai silly, dar imi poti spune cum pot face sa scriu si eu articole la care sa apara "Click here to read the rest of the entry" :D (adica sa nu apara tot pe pagina principala) . Thanx. Pot alege doar unele sa le scriu asa si altele nu?

BlindGirl spunea...

Eu mi-am pus o bucatica de cod "preset" sa apara in fiecare post nou. Ca nu le am cu retinut linii de cod.
Ce am folosit eu sa ascund o bucata din post pe pagina principala a blogului si sa apara chestia cu click here to read more pentru a citit postul intreg e varianta foarte simpla ce o poti gasi in help la blogger.

Mihai spunea...

thanx. am sa incerc sa fac sta desi explicatia e in engleza, iar Blogger mi-e in romana :D

BlindGirl spunea...

poti sa-l setezi sa fie si la tine tot in engleza. Mie mi-e incomod cu el in romana. sa stii ca suna complicat ca sunt si partile alea "de cod" ce nu le pricepi. da' le pui cu copy-paste si sa vezi ce simplu merge totul! Sincer, eu nu credeam ca o sa reusesc... si a mers brici!

Pe wordpress trebuie sa stii mai multe, e mai greu de schimbat ceva; aici pe blogger e ca pt aia ca mine. :D

Anonim spunea...

sa le fie tarana usoara atunci :)). Si eu care ma ganmdeam sa renunt la cele 3 abonamente distincte si sa-ncerc unul 3play de la UPC. Hmmmm cred ca mai astept putin sa ajunga rds-u' cu 4play. Sau mai vedem unde ne-a duce vantul.

Omu' legii spunea...

Stiti cum se poate rezolva problema cu UPC? simplu...un virus puternic (de hardware daca e posibil)lansat la ei acas' si... enjoy!

BlindGirl spunea...

Tot mai bine e sa-si dea seama lumea si sa rezilieze contracte peste contracte, apoi ceilalti sa auda de la rude/cunostinte/net de experientele nenorocite cu UPC-ul si sa ramana fara utilizatori.

De ce sa-i pagubesti pe aia sarmani care au platit abonamente? Lasa ca oricum pica UPC ul si fara asta, cu saptamanile. Fara sa faca cineva ceva din exterior. Lumea se va convinge in timp...Putintica rabdare ca ei singuri isi sapa groapa daca o sa continuie tot asa.

Anonim spunea...

Io le-am tras teapa de 3 milioane fiindca o meritau!