miercuri, 19 mai 2010

Caldura mare, monser!

Astazi in Suceava a plouat toata ziulica...

Si daca atunci cand venise primavara si praful se ridica val-vartej de te simteai ca in Sahara, nu mai vedeai nimicin fata si ochii iti erau plini de nisip, astazi cand inotai pe unele strazi, cei de la rosal au iesit cu masiniuta de udat si curatat strazile...

Jos pe Marasesti si spre centru au inceput transeele... Exact din acelasi loc au inceput si anul trecut cand am vazut cum au inlocuit tevile cu unele noi... Sper ca nu incep marea inlocuire a celor vechi de anul trecut cu unele noi de anul asta si orasul iar va arata asa... nu de alta dar un carucior mi l-am stricat in santurile lor si tocmai  ma batea gandul sa iau o tricicleta noua...

Vesti bune pentru cei in sistemul centralizat, fara boiler. Anul asta va dura doar o luna (august) revizia la apa calda, spre deosebire de anul trecut... desi nu se stie niciodata ce poate aparea pe parcurs... Cel putin la Suceava e evident de ce se bat toti pentru concediu in luna august :))

4 comments:

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!!

Rares Mihnea Cojocaru spunea...

Cine este Primar in Suceava?Asta explica totul...

BlindGirl spunea...

Adi, un crestin infocat cu un vocabular si cu o logica limitate (dupa cum se poate observa) nu va mai avea acces la publicarea vreunul comentariu pe acest blog datorita comportamentului sau deplasat.

Kl3psidra spunea...

Adevarul este ca orasul asta e varza, varza de tot:) Drumurile sunt extraordinar de rele, canalizarile proaspat schimbate nu sunt bune de nimic [dovada: raurile care au strabatut orasul in ultima saptamana, lacurile de acumulare de la Curcubeu si de la cinema, etc]. Cat despre faptul ca in fiecare vara, noi ne luam adio de la apa calda, asta nici nu mai intra in discutie. Suntem deja obisnuiti cu asta. Sau inca nu?:))