vineri, 18 ianuarie 2008

De prin lume adunate...

si-napoi la lume date:

S-a elucidat problema provenientei sucului de cola, s-a lamurit de unde vine gustul si aroma, insa se pare ca materia prima are un gust mai bun.

Piticu a gasit si testat aceasta materie prima din sticla de cola. Rog pe aceasta cale sa se autosesizeze protectia animalelor, caci moartea prin otravire cu acid e chinuitoare chiar si pentru un gandac. Sigur normele UE nu sunt de acord cu astfel de torturari si vor recomada, ca si in cazul mustelor, omorarea prin curentare.

Pentru cine n-a vazut acu vreo 2 zile pe PROTV stirile... s-a mesterit gaselnita ca sa nu se mai prescrie amenzile la 5 ani. Acum treaba sta cam asa: cu fiecare sesizare trimisa, ei mai prelungesc termenul cu inca 5 ani.

Pe langa aceasta modificare au mai introdus, in cazul imposibilitatii achitarii -munca in folosul comunitatii. Munca ce s-ar fi aplicat si in cazul prostituatelor gasite profesand... :) Si cum fiecare munceste cum poate si cum stie mai bine, asteptam aplicarea legii si onorarea de catre prostituate a muncii in folosul comunitatii...