sâmbătă, 8 martie 2008

Sarbatoresc primavara!

Cum spuneam, eu mai presus de totul iubesc viata. Da, stiu, suna aiurea pentru multi. Acu' e la moda sa plangi, sa arati peste tot coruptie, sa vorbesti de politica si alte stupizenii (mai nou cica si de fotbal) si sa faci un amalgam de tot si toate aratand cat esti de procupat si de implicat. In unele ma implic si eu, uneori chiar protestez, cand ajunge si la mine cutitu' la os.

Dar azi e o zi frumoasa, zi in care simt nevoia sa va readuc aminte ca viata e frumoasa si e alcatuita din primaveri... Pentru ca inainte ca 1 - 8 martie sa fie sarbatoarea femeii a fost sarbatoarea primaverii, a renasterii la viata, cu toate simbolurile ce deriva de aici (se serbeaza fertilitatea si femeia in genere ca simbol al continuitatii vietii).

pui nimfe

Si cum pot sarbatori mai frumos viata decat invatand cei doi pui de papagal sa zboare impreuna cu parintii? Asta e cel mai frumos cadou , una din micile bucurii ale vietii la care ne imbie primavara. Anul trecut de 8 martie o cumparam pe Bella, ca papagalul nostru - Tyby sa nu aiba impresia ca e ultimul din rasa lui, si ca sa nu o vad pe ea la petshop inchisa, moroconoasa si trista de 8 martie.

pui papagal nimfa

Atata veselie e la noi in casa cu lectiile lor de zbor, pufositul si alte actiuni ce nu afecteaza pe nimeni dar ce iti umplu inima de fericire! Azi puiul cel mic a urcat la mine pe umar si a mancat seminte din palma. Ce mai conteaza bush si politica externa in aceste minunte de fericire! Ce-ar fi sa ne bucuram mai des? Bucuriile simple sunt alea pur-sange, in care nu e nevoie de nimic altceva decat sa te bucuri de viata.

8 comments:

Anonim spunea...

Frumosi sunt! si papagalii, si pozele (si primavara) :)

aikisan spunea...

Bravo tie! Bine ca mai exista si oameni din astia. M-am speriat de "Bella" ca ultima oara cand am vazut-o era porc de guineea :)

BlindGirl spunea...

La ea nu am avut inspiratie cu numele la inceput, dar acum are si un nickname, Natasha ca e grasa si blonda si parca are ceva accent rusesc.

Btw- Tyby e moderator pe softpedia, si inca unul super de gasca. Avatatul lui m-a facut sa-i pun numele zbenguitului nostru.

Omu' legii spunea...

in curand ne deschidem pet shop ? :)

MeSSeR spunea...

Just you wait... să vezi cînd or începe să vorbească toţi în acelaşi timp :))

Anonim spunea...

Ma bucur ca iti plac papagalii,dar totodata iti doresc sa nu ai parte d e"papagali"...intelegi ce vreau sa zic? :))

BlindGirl spunea...

@punkreas: tocmai ca studiindu-le comportamentul celora reali, de mici, o sa-mi dau seama cand apare un imitator din asta fake. ;)

inca o fiica a Evei spunea...

Frumosi papagali :)