marți, 10 iunie 2008

Be happy

pam, pam, pam, pam param... don't worry... be happy.

Pentru ca legile lui Murphy sunt amuzante si intotdeauna e loc de mai bine iar paharul are intodeauna apa (al dracu' apa, nu se mai termina uneori), ce putea sa stinga mai bine tot praful dupa ce am inlocuit complet instalatia de curent decat o inundatie mica? Asta asa ca partea plina a paharului sa dea pe dinafara de bucurie.

Acum lasand gluma la o parte, pun si eu o poza mica cu bucataria dupa o zi de la inundatie (s-a mai zvantat peste noapte c-am lasat geamurile larg deschise; pacat c-au tras tantarii la umezeala...), ca nu de alta dar poate mai sunt vecini din astia ca ai mei de la etj 4 care, cand se gandesc la inundatie se gandesc ca li se uda nitel covoarele si apoi apa se scurge pana s-o mai strangi... ca asa e natura ei.



De norocoasa is foarte norocoasa pentru ca eram acasa cand a inceput sa ploua torential, iar pe la instatia de curent chiar in suvoaie ce cresteau rapid nivelul apei in camera (al dracu' dar am senzatia ca faza cu infiltratul la apa a mers numai de la etj 4 la etj 3 dupa care apa s-a plictisit sa mai coboare).

Initial am auzit apa prin pereti asa cam cum se aude cand ajungi pe langa o cascada...si cum am vazut primele suvoaie am si alergat pe scari eu sa vorbesc sa se inchida apa, sotul sa sa anunte vecina de la 4 sa vina acasa. Insa de plouat a mai plouat vreo ora-doua, dar din ce in ce mai linistit.

(In cazul in care n-ati prins ideea, eu am schimbat toata instalatia la curent pentru ca cealalta era aproape de nefolosit, nu mai functionau decat 2 becuri si 2 prize in toata casa din cauza fostelor inundatii repetate.)

Acum rad, ca ce-a fost mai greu a trecut, insa ma cam panicasem cand vazusem ca barbata-miu iar are de strans de pe jos si de spalat dupa ce tocmai facuse curat de unul singur (eu abia mai pot sa ma aplec ca-s in luna a 7-a), iar ploaia nu mai inceta. Si cand vezi cate 20 de suvoaie de-a lungul fiecarui perete, te simti intr-o atmosfera mai apasatoare ca-n plumbul bacovian.(Bine ca nu-s emo.) Asa, cu ajutorul unui prieten am vazut partea pozitiva si am descoperit ca pe partea mea de pat nu era uda salteaua si alte mici amanunte - dormitorul scapase partial si prizele de la calculatoare + dormitor erau bune, deci barbata-miu putea sa vada meciul linistit... Noi sa fim sanatosi!


Bobby Mcfarrin - Don't Worry Be Happy
»

Later edit: "Aversa" s-a abatut la noi cu vreo doua ore inainte de meciul Romania-Franta. Va dati seama ce noroc? Daca se intampla in timpul meciului? barbata-miu e microbist 2000% ( adica se uita la toate meciurile pana si la cele din liga a 2-a si in acelasi timp joaca Championship Manager si inca un joc de genul asta online)

4 comments:

Omu' legii spunea...

pe "porc-porc" si ai lui, unde i-ati mutat in tot timpul asta?

Anonim spunea...

hehe, cat despre veselie iata o reteta imbatabila, descoperita recent pe net:

http://www.alinalinuta.ro/

Anonim spunea...

Ce dezastruos arata. :)

BlindGirl spunea...

@ omu' legii : se pare ca papagalii n-au probleme cu umezeala, ei se manifesta ciudat doar la fum/foc.