sâmbătă, 5 septembrie 2009

reclame tot mai proaste

Am senzatia ca dupa intense studii si dezbateri despre piata pe care se desfac, gusturile publicului larg si iq ul publicului vizat (targetului ca tot sunt la moda englezismele) s-au bagat reclame tot mai proaste, lipsite de prea multa logica si gandire.

De la puiul familist cu coada la buda si fundal religios, la detergentul cu care tu ... te "rasfeti" cu un kil in plus (la mine spalatul e un lucru absolut normal, igienic, de rasfatat ma rasfat cu altceva decat un kil de detergent moka, dar eu stiu poate la altii criza a ajuns sa insemne si asta) la stupizeniile de afise (outdoor) Dedeman ce impanzesc orasul (astazi am zis ca merg sa-i fac poza la cel mai prost dintre ele dar se pare ca pe ala totusi l-au inlocuit... nu ca n-ar fi dat din lac in put...) ma tot intreb pana unde or sa ajunga si ma rog sa nu mai faca studii de piata ca tind sa cred ca vor fi tot mai tampe reclamele... la cerere :D

Reclama veche la Dedeman spunea ceva de genul "In dragoste intri cu ochii inchisi. Si in cada la fel" Si aratau o cada mica, urata dar ieftina.
Probabil ca in criza asta prinde... poate doar eu ma gandesc ca saracul ala de si-a luat si el o piz$a de inchide becul seara si acum isi ia si o baie tot asa de ajunge sa faca economie la curent ... oricum sper sa mai gasesc undeva reclama sa-mi ziceti si voi la ce va ganditi cand o vedeti :D ( Later edit: Am gasit-o la iqads, abia astept pareri)

Noua lor reclama este:


Deci toata lumea e a ta! Inclusiv setul de baie!

Adica sa nu credeti ca toata lumea e doar flori, distractie, arta. E si o lume plina de rahat si ai nevoie de buda si sa te speli pe maini dupa... c-asa-i in dragoste... parfum! :)

4 comments:

cristi spunea...

nu toate reclamele sunt proaste ,mai gasesti si reclame bune in proportie de 20%

Anonim spunea...

ai dreptate cristi sunt si reclame bune in proportie de 20% dar din cei 20%, 17% sunt din reclamele facute in afara romaniei...

Reclame Tv spunea...

De la an la an avem reclame tot mai proaste. Se mai strecoara si cate unele mai inteligente, dar sunt imediat interzise de CNA. Deci, cu ce ramanem?

Reclame Tv spunea...

Ce parere aveti de reclamele stradale de la Dedeman, acum dupa ce s-au rebranduit?