miercuri, 14 mai 2008

Stapane, stapane, mai cheama s-un tuca!

Cafeina ne informeaza despre o campanie finuta adresata unora ce, onanisti fiind de ceva vreme nu mai simt prea multe si concentrati pe asemenea activitati si-au pierdut veleitatile pentru desfasurarea normala a altora.



Si pe mine m-a uimit Tuca cu cuvintele alea ce aduceau a biletel prins de domnul invatator dupa o bataie intre doi copii mici si prosti. Ce pot sa zic... citeam si nu imi venea sa cred. Am vazut comentarii acide la microbisti dupa meciuri de fotbal in care tot se prezentau cateva argumente si nu gaseai atatea injurii pe metru patrat.

Ce mi-am zis de la primele randuri?
Replica lui Toma imi tot scapa de pe limba : "cine-l tine p'asta-n brate? "
Cum cine, ei, cred ca cine il tine si pe Badea si pe altii care exprima aceleasi idei, ale Stapanului lor.
Vad un "articol" comandat pentru a discredita o "breasla" de care unor securisti le e frica. Ca deh, pe vremuri, controlai totul cu securitatea. Acum, dupa investitii in ditai trustul mass-media prin care speri sa manipulezi ca inainte, apar zeci de oameni pe internet si toti spun ce vor si cum vor, nemaiputand fi controlati. Si devin formatori de opinie in care lumea are mai mare incredere decat in presa unora. Macar sa-i discreditam cat mai mult si, de back-up, ne fabricam bloggerii nostri care sa ne sustina la nevoie. Dar in principal trebuie sa ii punem pe mai toti angajatii ce au avut vreodata o oarecare influenta asupra publicului sa ii discrediteze zi de zi, in tot felul, poate-poate rezolvam asa si nu se extind bloggerii astia.

Nu s-a gandit oare nimeni ca bloggerii sunt si rezultatul zecilor de emisiuni, de ziaristi, si de comentarii comandate care incearca degeaba sa mai indoctrineze aiurea? Ca multi au ajuns sa aibe blog nu pentru ca e un trend ci pentru ca s-au saturat de aceleasi gogosi la TV si vor sa citeasca si ceilalti parerea lor, diferita de cea a intregii mass-medii, doar pentru ca nu provine de la Stapan ci e rodul unei minti individuale diferite de cea a Stapanului?

*Acest Stapan e o figura de stil, folosita sa mobilizeze cititorii blogului sa-si exprime liber in orice imprejurare parerea proprie, chiar si pe internet, pe bloguri.

(totally offtopic: cafeina provoaca dependenta :D )

1 comments:

Anonim spunea...

Am tot comentat pe marginea subiectului, nici nu stiu ce sa mai spun. am intalnit si la tine o opinie sau un punct de vedere diferit fata de altele. adica nu diferit in sensul de mesaj ci de informatii noi pe care le-ai prezentat. dar mai toti spun ca Tuca a scris la comanda, si, desi nu stiu cum stau lucrurile... tind sa va dau dreptate. si e foarte urat din partea lui. n-am cuvinte pentru asemenea acte.