duminică, 18 noiembrie 2007

Din apropotv

Prima tema a fost: "masina care iti da dureri de cap"- adica din seria "sa ne bucuram de necazul altuia" s-au analizat masinile cu belele pentru vedetele cu fite sau invers.

S-a discutat despre Jaguarul placat cu aur a lui Costi Ionita iar Cosmin de la Casa Locco se gandea cum ar merge masina aia razuita ca la loto iar dupa aia scris cu cheia "necastigator" :)

Vali Vijelie a avut un accident pe masura... cu niste vaci.
In timp ce toti ceilalti invitati s-au intrebat ce a patit vaca, Traistariu ( care si el s-a rasturnat cu vreo doua masini) s-a grabit sa il apere pe Vijelie lansand o fraza memorabila: "E greu sa eviti o vaca" si explicandu-ne cat de greu e sa ocolesti vacile pentru simplu motiv ca "ele n-au faruri".

A doua parte a emisiunii a avut ca tema "Mania colindelor" si s-a dezbatut fenomenul exemplificand cu cateva piese din marea de albume aparute de Craciun.
Carmen Serban a zis ca a scos cateva colinde fiind cuprinsa de spiritul Craciunului, fara sa se gandeasca la venituri. Pacat ca atunci cand a venit vorba de alti colindatori si-a dat arama pe fata zicand ca Stefan Hrusca ar trebui sa mai modifice textul ca acum canta cu tot felul de chestii agramate si a catalogat piesa lui Fuego- "Impodobeste mama bradul" ca pe una comerciala insa gasind foarte rapid o scuza pentru propriul album care contine si cantece de petrecere pe el.

Probabil Dumnezeu vrea sa ne trasmita ceva si ni-l trimite pe Hrusca in fiecare an de Craciun in tara cu cate un album de colinde... sau cel putin asta e parerea lui Bobo de la "Fara Zahar". Frumos spus dom'le, parca m-a prins si pe mine spiritul Craciunului cu parerea dumitale!

Continua campania de bun simt :
"CAND URLA CA
NESIMTITELE
ALARMELE SUNT
PRECUM STAPANII"
alarmele sunt precum stapanii

Se pare ca editia urmatoare va fi una de pomina, avand ca teme "S-a rupt lantul de iubire" (tratand marile despartiri ce au scos suspine adanci) si... publicitate!