luni, 26 noiembrie 2007

un mic apropo..

La 00:15 e reluarea, in seara asta. Pentru cine nu a vazut apropotv de duminica.

Din editia asta s-a vorbit despre aparitia iubitilor/ iubitelor in clipul vedetei. Si cat de marketing e ideea mai ales cand si iubita/ iubitul e vedeta (vezi Andreea Marin in Te iubesc, femeie a lui Banica)

De retinut citatul din Costi despre el si Isa " Cand Dumnezeu a inventat dragostea s-a gandit la noi" si mai ales replica lui Andi care constata trist ca dupa-aia, cand Dumnezeu a inventat despartirea, tot la ei s-a gandit.

Maruta a zis ca avea o fata de pampalau in videoclipul Andrei. Nu stiu de ce foloseste trecutul.

Continua campania de bun simt, tura asta:
"ITI SUNA MOBILUL
LA CINEMATOGRAF?
PENIBIL!"


Cea de-a doua tema a fost: "S-a rupt lantul de iubire" in care s-au dezbatut relatiile dintre Nas si fin (Hagi si Becali), Base si Elena Udrea, Petre Roman si Mioara. Si nu oricum, cu un astrolog - Tana Rosca, cu Dan Silviu Boierescu de la Playboy si cu Botezatu.

S-au comentat si reclame. Bogdan Naumovici ne-a vorbit despre cat de bine a fost descrisa "casa de alcoolici care se bat pe visinata" in reclama cu cutremuru' la Crai. Si cat de bine merge acolo sloganul
"Mai bine cumpara doua".

2 comments:

web-loft spunea...

sarumana, BlindGirl. Te-ar interesa un BlogRoll ? :)

BlindGirl spunea...

De ce nu, eu asa procedez: toti cei care ma dauga imi dau mesaj si pun si eu linkul la ei. De aia se cheama link exchange.

(La tine pe blog mi-a placut mult faza cu blonda aia ce isi doreste in parlamentul european un tanar inalt si frumos... asa ca oricum o sa mai revin. ;)