duminică, 4 noiembrie 2007

Sa batem saua sa priceapa...

sau, pe scurt: "Apropo TV", editia de azi.
Continua campania de bun simt a lui Andi Moisescu:
"SOFERII
JALNICI
CLAXONEAZA
INTRUNA"
Sau mai exact:
oamenii civilizati

Din editia de azi:

- "anul de gratie 1997"- an de debut pentru mai multe formatii romanesti, comentat cu un numerolog simpatic, Firicel. Ce nume putea fi mai potrivit?
Din muzica spicuim: Vita de vie si Vama Veche cu varianta noua.

Printre altele asa e, Andi, din pacate "oricine poate fredona 3rei sud est". Sa speram ca nu oricine vrea.
Vis-a-vis de acelasi subiect o invitata - Mihaela Cerna a zis o chestie ce eu nu o prea pricep, poate ma ajuta cineva cu tradusul " 3rei sud est canta muzica comerciala de bun simt". Cum vine asta?

- normal ca s-a discutat de cuplul Irinel si Monica si pornind de la subiect s-a trecut la tema : "Cum sa revii pe prima pagina?" Unde invitatii au zis clar ca "tanara doamna" din gaura cheii va mai surprinde destule pagini. Are ea cu ce.

S-a mai discutat si despre "nobila" Maria Marinescu ce nu demult declara ca n-ar putea sa se marite cu un sarantoc. Normal ca nu, de aia e in discutie.
Tociu a scos o fraza misto apropos de alta prezenta pe prima pagina a ziarelor " Asta-i tara, ne meritam senzuala" ca tot veni vorba de Simona Senzual.

- a revenit momentul reclamelor. Tura asta "reclamele care ne plac".

Din emisiunea de duminica viitoare la 14:00 cateva teme la misto: "Cum cucerim baietii cu bani" si "Si baietii plang cateodata". IMPORTANT: s-a mutat reluarea, acum e lunea dupa miezul noptii. ( reclama la emisiune fac pe gratis, ca-mi place)

Apropo.. cine le-o fi facut ultima reclama ca li se potriveste :D