duminică, 11 noiembrie 2007

Apropo...

Temele de azi au fost de senzatie si invitatii la fel de bine alesi ca de obicei. Pentru inceput, din "Arta cuceririi miliardarilor" se studiaza serios si se dezbate problema meseriilor predestinate cuceririi baietilor cu bani.

Aflam ca un job de designer nu prea renteaza ca dureaza mult pana te afirmi si sotiile miliardarilor trebuie sa fie si celebre si mai ales tinere si frumoase.

Se mai discuta de cariere in telenovelistica, in muzica si chiar de meseria de promoter, care normal ca te face prezenta la toate petrecerile si usor de remarcat. Insa podiumul meseriilor viitoarelor sotii e ocupat de: - vedetele playboy (ochii vad, inima cere, dupa cu zice Alin Galatescu), modelele si pe primul loc, prezentatoarele TV cu care e mai usor sa te afisezi la mama acasa decat cu ocupantele locului 3, dupa cum sustine Silviu Prigoana. Invitate in platou: Lili Sandu si Anca Neacsu zic si ele ca nu le preocupa miliardarii ci cantatul, desi nu s-ar da la o parte de la o provocare de genul asta.

Campania de bun simt continua; azi :
"OAMENII CIVILIZATI
NU AU FUNDUL
LIPIT DE SCAUN" (oare la ce scaun se refera, la ala al parlamentarilor care ar trebui sa se ridice sa plece, la ala de cere totul la mana de la cei din jur sau la cei din autobuz care se afunda mai tare in scaun cand vad o batranica venind spre ei?)
oamenii civilizati
Ce credeti ca ar putea avea in comun Dumitru Sechelariu, Banel Nicolita, Traian Basescu, Dinu Patriciu si Smiley?

Tema nr 2: "Si baietii plang cateodata".

Privind imprejurarile in care acestia plang in public invitatii ajung chiar sa se sensibilizeze si ei. Mai ales Toni Grecu care punandu-se in pielea lui Dumitru Sechelariu cand l-au luat astia la cercetari pentru cartodromul copilului spune:- Pai cum mai sa nu pangi si sa nu aperi jucaria copilului tau?"

Analizand la rece, Sechelariu a plans cand a intrat si cand a iesit de la inchisoare, a plans cand a fost ales si cand n-a fost ales primar dar nu prea l-a simpatizat nimeni. Spre deosebire de Basescu, care si-a atras foarte multi simpatizanti si a plans de 7 ori in public, in momentele cheie.

Se discuta si despre lacrimile varsate de Dinu Patriciu la DNA mai ceva ca la Zidul Plangerii. Aici Anatol Basarab, un parapsiholog cu un puternic accent moldovenesc vorbeste despre saracu' Dinu Patriciu cu compasiune. Sa-l auziti cum zice "saracu" ca mai ca iti vine sa te si apuci sa ii plangi de mila nedreptatitului. Tot Anatol ne explica ce s-a intamplat in capul lui Banel cand a dat autogolul. Cica ar fi fost un soc mai mare ca o bomba atomica. (si aici esential e sa il auzi cum zice) Ei, oricum pe Banel nu se poate supara nimeni, prea are o fata blajina, dupa cum ne explica acelasi Grecu.

Smiley plangand si dansand, dansand si plangand si-a urcat cota cu 300%. Oricum mai are pana la recordul lui Basescu, chit ca a si dansat si plans in public. Si ca tot am ajuns iar la politica de la dans, imi permit sa fac o paranteza si sa va zic ca si Cosmin Gusa vrea sa Danseze pt ...cota partidului. ( in curand la protv)

Dintre recomandarile apropoTV:

Duminica, 18 nov - la Sala Palatului concert de jazz si blues -"Sound of America"
Luni, 19 nov- concertul unplugged marca Phoenix.
Joi, 22 nov, la Becker Brau - Lansarea primului album al formatiei Trupa veche (dupa despartirea de VamaVeche) -"1907".

Asta in Bucuresti. In Suceava ne asteapta multe concerte din care mare parte concerte de colinde- apropo de tema ce se va dezbate duminica viitoare in apropoTV.

1 comments:

Anonim spunea...

un din singurele emisiuni decente...