luni, 5 noiembrie 2007

De departe cea mai proasta reclama

este la Paduden. Daca pana acum toata lumea ne ducea intr-o lume de vis dupa ce miroseam detergenti, daca ne dadeam cu un roll si deveneam Superwoman...acu s-a trecut pe partea ailalta.

Pana si in basme sa stiti ca printesa are probleme feminine si ia pastile. mai lipseste ca super-eroinele sa se epileze si dupa aia sa isi ia costumul de catwoman... Traiasca Xena care rezolva durerile menstruale.



Pentru ca tot veni vorba de reclame, o sa pun si cel mai prost si enervant slogan: "Bucura-te de pisica ta!" la bataie mare cu "Este bine sa mananci margarina" .

Si asta cred ca e un fel de leapsa ca am vazut subiectul si la Denisuca si la Arhi si am zis sa zic si eu la ce reclama ma dor ochii. Cine vrea, poate sa ia leapsa.

6 comments:

Anonim spunea...

totusi, cred ca varful de gama e aia la activia, cand vine tipa de dupa copac si sopteste "pssst, nu mai sunt balonata"

BlindGirl spunea...

E... aia am probat-o pe public.. Adica am zis mai multora vorba asta si toti mi-au zis instant "Activia" . Nu ia o pastila, sau orice altceva. Deci targetul a fost atins. Ne-a bagat-o in cap chiar prin reclama agresiva.

Dar asta e dureros de prosta.

Anonim spunea...

:)))) super woman. si asta are ciclu? :))

Unknown spunea...

baghy, oricat ar fi de surprinzator, sa stii ca si femeile au chestii fiziologice naspa:)))))

Anonim spunea...

sa nu o uitam pe aia cu "nu te-apropia, PUNCTE NEGRE!!"

BlindGirl spunea...

La capitolul slogane negandite ar mai intra pe langa stupidul

" Bucura-te de pisica ta"

si cel ce vine pe frontul unei campanii colective (cu scopul de a schimba ideile corecte ale oamenilor despre daunele margarinei):

"Margarina este sanatoasa" sau nu mai stiu ce duma de vor sa ne-o injecteze in tartacuta. Cum ar fi aia cu balonarea, sau actimel.

Cine tine minte campania "Actimel" la radio in care se lua un tanar student in anul I si ala era interesat de cursuri si cuminte si voia sa stie daca actimel il poate ajuta... poate dupa mahmureala..