joi, 8 noiembrie 2007

La Multi Ani!

"De ziua Sfintilor Mihail si Gavril, primesti de la Orange 10 minute cadou, in data de 13.11. La Multi Ani!"

Stiu ca se spune sa nu cauti calul de dar de dinti... dar asta nici magar nu e. Avand in vedere ca eu acum nu am minute iar din 11.11 o sa am 300 multam fain de inca 10 tot atunci. Deci de 8.11 primesti in 13.11... probabil le primesti acum si pana pe 13 tre sa le consumi ca dupa aia se strica; o fi termenul de garantie. Da' ambiguitatea asta e speculata an de an din ce in ce mai bine ca lumea sa faca costuri suplimentare. Asta ma enerveaza.

Si in alta ordine de idei m-am invatat. De acum cand sarbatoresc ceva o sa imi pun ceasul la 5:30 dimineata ca asa ziua mea va fi cea mai lunga si voi profita la maxim de ea si nu risca nimeni sa ma trezeasca cu telefonul din prea mult zel.

4 comments:

Mihai spunea...

Let me start by sayng "La Multi Ani!!!!"

Asa se intampla cand fericitul eveniment este cu cateva zile inainte de data de facturare. Se pare ca Orange-ul pentru simplitate aplica aceeasi tehnica si pt cele 10 minute cadou si pentru cele 120 pt ziua de nastere, tocmai pentru a nu te obliga sa le vb in doua zile (mai eles pe cele 120). It happens.

Si da, naspa cu trezitul asta. Telefonul meu a sunat la 8:22, 8:53, 9:22, 9:29. and it woke me up each time :S

Once again, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si iubita si fericita!

BlindGirl spunea...

Multumesc la fel! Eu vreau sa ma trezesc tocmai pentru ca ii iubesc pe toti si imi place intrecerea asta. Dar macar sa zic eu cand se da startul :D

Tot ce iti doresti! BTW ai observat ca noi suntem cei care ne felicitam primii? Dupa parinti, primii care ne felicitam suntem noi intre noi :)

Anonim spunea...

He he La multi ani fata!!! Sa cresti mare si sa-ti fie ziua lunga!

tiberiu spunea...

la multi ani mihaela. sa traiesti cu numele. nu prea ma pricep eu la complimente si urari, dar iti urez doresc numai bine.