marți, 6 noiembrie 2007

Campania "Zboara Badea, zboara"

Tot in spatiul publicitar...

Am aflat de campania asta de pe blog la Ariel si exprima cam ce ziceam si eu aici, dar mai pe scurt. Campania e buna, doar ca adversarii au mintea odihnita si nu cred sa aiba rezultate.

4 comments:

Anonim spunea...

Mie chiar imi place Badea. Cred ca el, Divertis si Carcotasii sunt cam singurii din Romania care fac satira sociala si care penalizeaza de fiecare data kitschul si "cool-ul". Problema lui Badea consta in faptul ca e cam impulsiv, dar cred ca in anumite momente chiar nu te poti stapani, pe mine personal nu ma deranjeaza lucrul asta.

BlindGirl spunea...

Eu nu vorbeam de impulsivitate. Ar fi bine sa fie numai asta... Si carcotasii au facut misto de el, acu' il cam ocolesc ca o vazut ca omu' se ataca..

Anonim spunea...

da, dar cacotasii nu il luau la misto pur si simplu au taxat un moment de impulsivitate, iar de ocolit nu cred ca il ocolesc pt ca omu se ataca, pt ca au fost si altii care s-au atacat si carcotasii au continuat sa faca misto (ex. jiji). cum am mai zis cred ca singura chestie mai nasoala e faptul ca e impulsiv. de spus minciuni si aberatii nu prea zice, si cam mereu ceea ce zice se si intampla. oricum mie mi se pare Badea cum mult peste alti prezentatori de emisiuni sau alti "deontologi" :)

BlindGirl spunea...

Nu cred ca merita o discutie amanuntita. Iti respect parerea desi parerea mea e alta.

Nu ma intereseaza de obicei care e mai prost sau mai putin prost... Conteaza ca avem termen de comparatie cu ceva si mai naspa? Il face asta mai putin incult sau mai putin badaran fata de...

Se pare ca am inceput sa ne multumim cu cat mai putin sau chiar deloc. Asa se ajunge la pseudo-cultura.

Tu ai vazut video-ul campaniei pe youtube pana la capat?