duminică, 9 decembrie 2007

100 de apropouri

Cam multe apropouri, multe or sa mai fie si tot n-o sa priceapa cine trebe.
Sau retrospectiva a 99 de editii de apropotv.

Si cum se are in vedere cate ceva din fiecare editie memorabila, au fost si perle din seria - mi-a iesit fara sa vreau. Si aici sper sa intre si Carmen Serban cu mersul pe contrasens ca e mai incitant. Nu ca i-as cere sa judece cand vorbeste, dar sunt altii care preiau fara sa judece ce aud la TV. Adica asa cum sunt altii redusi, ar mai avea si ei o sansa daca la TV ar gasi un model civilizat. Mda, nu-i cazul la noi.

La noi se poarta numerele de masini personalizate cu W ca e la moda si prenumele interesante in genul William Branza si Claudiu Elwis Saftoiu, bineinteles cu Elvis scris cu dublu v.

Au mai fost cateva reactii neobisnuite, printre care remarcam reactia lui Miki de la Kpital la auzul cuvantului beletristica precum si reactiile unor invitati la auzul unor nume celebre, toate presarate cu un fundal inegalabil, dat de rasul colorat al lui Exharhu.



S-a trecut apoi la nume predestinate, cum ar fi Mucea, Dorinel Mucea, dupa cum ii zice Romica Tociu.



Si porecle de neuiutat dezbatute cu Adrian Ursu ce concluziona in ceea ce-l priveste pe Geoana ca sa fii prostanac e mai rau decat sa fii prost.

Campania de bun simt continua; astazi:
"STRANGI SI TU
MIZERIA DUPA
CAINELE TAU?
EL NU POATE!"
apropo tv

Alte sectiuni din editia aniversara ar mai fi- Romania, mereu surprinzatoare si Sinceri pana la lacrimi.

In sinceritatea ei debordanta o sa o vedeti pe Nicoleta Luciu care marturiseste ca tot romanu', cat se poate de deschis, ca a mers la Miss pentru premiu pentru ca era o excursie moka si mai primea si 10 costume de baie numa' bune.

Pe final, pentru cei rafinati exista rubrica Editie Limitata de unde nu puteau lipsi Razvan Exharhu si Bogdan Naumovici.



Daca nu v-ati saturat cu 2 minute de preview, luni la miezul noptii vedeti in reluare pe protv toata emisiunea.

1 comments:

Anonim spunea...

vai ce am ras la emisiunea asta.... multumesc ca mi ai adus aminte!