duminică, 2 decembrie 2007

Despre rasism si manipulare


Nu se stie de ce lumea intotdeauna vede diferentele si le arata cu destu'. In loc sa caute lucruri pozitive in diferentele culturale, intotdeauna se gaseste o mana de noroi cu care sa lovesti un roman, moldovean, rrom, italian, negru, chinez, evreu, etc.

Se stie insa ca politicienii profita de slabiciunea oamenilor si folosesc deseori rasismul in propoganda lor. Pentru ca extremistii aprind masele pana iese foc. Mai nou, de la politica la reclame... Mi-e scarba de Intel cu reclama lor!

p/s discutia se continua in comentarii.

3 comments:

Anonim spunea...

ma opresc un pic si ma intreb :" oare crezi ca ar fi gasit un atlet alb care sa arate precum unul de culoare?" ~ raspunsul este simplu, NU!!!
....dar observatia ta este corecta, din nefericire!

BlindGirl spunea...

Nu trebuie sa fii geniu ca sa iti dai seama ca reclama asta poate duce la f multe controverse si acuzatii de rasism. Nici macar nu tre' sa lucrezi in advertising.

Nu zic ca asta insinueaza ei, zic ca trebuie sa se fereasca de ce ar putea iesi. Si cum aici iese cu tambalau si e interpretabila la greu sufli si-n iaurt.
{Presa din afara a zis cam asa: niste negri mititei inhamati la stapanul lor alb la costum.)

Cu sau fara intentie nu e bine sa existe asa ceva. Tocmai pentru interpretarile si scandalurile ce deriva. Si care sigur au fost vanate de ochiul ager al celui ce a facut publicitatea ce si-a zis ca asa o sa se faca si mai mult tam-tam pe marginea reclamei si o sa fie mai cunoscuta.
Stii cum e, reclama negativa rules!

Anonim spunea...

ce tampenie