miercuri, 31 octombrie 2007

Becali scoate album

Becali se apuca de cantat
nu doar fragmente dupa meci, ci scoate chiar si un album cu muzica religioasa si colinde de Craciun.

Stiu ca stirea e veche, dar acum am aflat si eu de aici si am zis sa o pun pe blog pentru cei care au ratat-o.

Nu stiu daca va aduceti aminte ca dupa un meci Gigi s-a apucat sa cante "popeste" ( Cu noi este Dumnezeu...) si reporterita cam cu atata s-a ales drept interviu. Eu una am incremenit si m-am mirat ca nu s-a sesizat nici un medic de serviciu. E clar ca ne lipsesc specialistii.

Ei bine, pot sa repet asta si a doua oara, ca daca specialisti nu sunt, se sesizeaza un "cautator de talente" de la o casa de discuri ( mai bine zis un cautator de oameni bogati si plini de sine, deci fara simtul penibilului, gata de primit pupincuristi in jur). Si cum astia din urma abunda la noi in tara ca si cei pentru care ei exista, s-ar putea s-o puna si de-un turneu prin tara, sa cante prin bisericile pe care le-a construit.

In aceasta perioada a anului Gigi va renunta la titlurile sale de principe, voievod si razboinic al luminii imbracandu-se in mos craciun si cantand alaturi de craciunitele de la Hora.

Si in numele audientei care admira asa ceva or sa scoata si un videoclip, declara d-nul gasitor de... talente pe a carui televiziune se va difuza clipul in exclusivitate. ( sa dea Dumnezeu sa fie exclusivitate dar tare mi-e ca de Craciun va canta Gigi pe toate posturile..)
donkey singing
Partea buna e ca o sa il auzim pe Gigi cantand "Fericirile" si stiu ca una din ele suna cam asa: "Fericiti cei saraci cu duhul ca a lor va fi imparatia cerurilor"...

2 comments:

Anonim spunea...

Doamne, sper sa n-apuc ziua in care se va intampla asta....

BlindGirl spunea...

nu-ti dori din astea ca planurile sunt pentru craciunul asta si chestia cu muritul tanar e buna doar in principiu...
+ ca daca mori tu cine mai citeste ce scriu eu? :)