joi, 18 octombrie 2007

Bucegi (III)

Ultimele din seria Bucegi.Nu de alta, dar o serie cu peste trei episoade tinde sa devina telenovela.
Or sa urmeze de la Sinaia.Enjoy!Bucegi Sfinxul Romania
Click "Read more.." for more pics.

Bucegi Mountains Romania
Bucegi Mountains Romania
Landscape Mountains Romania
Landscape Mountains Romania
Landscape Mountains Romania
Landscape Mountains Romania
telecabina pestera Romania

11 comments:

tiberiu spunea...

frumoase poze. de fapt, frumoase peisaje. realizate de tine?

BlindGirl spunea...

Multumesc.
Da, fotografiile imi apartin.
Scuze de watermark dar asta si chestia din dreapta e tot ce pot sa fac sa protejez o expozitie personala.

Viorel Mocanu spunea...

Expoziţie personală unde?

Postul ăsta m-a convins să revin pe-aici când mai am ocazia...

BlindGirl spunea...

expozitia personala va veni dupa ce o sa imi iau DSLR si obiective si concediu (asta din urma e cel mai greu). intr-o lume ideala in care as putea sa ma dedic hobby-ului meu.

Viorel Mocanu spunea...

La ce DSLR visezi, atunci?

Şi ce-i aşa complicat cu concediul?

BlindGirl spunea...

Daca tot am asteptat atata sa iau DSLR mai astept nitel ca n-or intrat zilele in sac si simt ca mai am multi ani de trait si multe de vazut. Asa ca anul asta sau urmator imi iau clar Nikon d300 sau poate mai incolo, dupa masina. Iar peste vreo 5-10 ani o sa imi iau un fel de echivalent Nikon 3D full frame si obiective...

Chestia cu concediu e naspa pt ca: 1 - vreau masina, dslr si cativa ani cred ca o sa muncesc si in concediu ( de altfel pozele de aici is facute intr-o zi si alea 2, alea de la Sinaia in alta zi, pt ca am avut un week-end de vacanta.

2- am inceput un proiect pentru o lume mai buna, ceva ce deocamdata e secret, ma solicita f. mult si ma va solicita tot mai mult.E pe baza de voluntariat.

3- imi doresc in viitorul cat mai apropiat si un copil. Si copilul imi va ocupa tot restul timpului, sau majoritatea lui, si eu o sa fiu fericita ca atunci cand declansez de fiecare data cand o sa il vad.

Viorel Mocanu spunea...

Nu ştiu în ce domeniu lucrezi, dar se plăteşte destul de prost, din câte spui...

Plus că există credite auto şi credite pentru orice care te pot ajuta. ;)

Apropo de voluntariat, e o iniţiativă admirabilă, şi tu decizi cât timp crezi că e cazul să-i aloci. Ţine de structura interioară a fiecărui individ în parte.

Cât despre copil, momentul în care o viitoare mămică îşi doreşte unul are un dram de magie şi dramatism, şi sper ca "universul să conspire la succesul planurilor tale" fără compromisuri. Chiar dacă ele se numesc D300, timp liber sau patru roţi.

Baftă!

BlindGirl spunea...

Cand zici 4 roti imi vine in minte animatia cu personajele din Monster Inc. cu "six wheel drive" desi acolo is 6, asta pentru ca visez la un 4x4 oricat de micut.

Eu sunt anti-rate,n-as putea trai in datorii, pshihicul meu nu e construit pt. din astea, sunt ca pensionarii aia care platesc impozitul acum la inceputul anului :)

Viorel Mocanu spunea...

Of of of... de unde vine atitudinea asta proletară? :P

Şi da, maşina era amuzantă...

BlindGirl spunea...

Pai cred ca e mostenire, atitudinea cu pricina. Tu ai calculat ca acum camera e 2000 si eu in 36 de luni tre sa dau la banca 2800. Prefer ca atunci cand intrevad concediul sa strang maxim 6 luni inainte (si pt concediu si pt camera) si sa imi iau ceva de 2800 la ora aia ;) si nici sa nu mai am alte rate pe viitor.

Ca sa nu mai zic cum se reflecta asta la masina... e drept ca asta inseamna ca nu fac parte din civilizatia de consum. Care cand si-a terminat rata si-a terminat si garantia si rata ajunge sa faca masina dubla ca pret, el o vinde pe 3 bani dupa aia ca s-a devalorizat si isi mai face o alta rata imensa pt modelul urmator. Eu o sa am direct modelul urmator, fara rate. Dar o sa astept vreo 2 ani, cat timp respectivul o sa se plimbe cu bucule stranse de rate si cu masina aia de 3 bani :P

Zic totusi multumesc ca nu sunt nevoita sa fac rate. calculam cu un amic ca la 50.000 euro dai inapoi 200.000 euro la banca....

Sigurul lucru pt care as face rate fara sa clipesc, desi, bat in lemn, mai bine sa n-am nevoie - e pt sanatate. In caz de operatie, probleme, tratamente foarte scumpe si vitale pe care casa de asigurari Suceava nu le da sau te amana cu vreo 2 ani pana avanseaza boala pe un fagas aiurea rau si mai faci si alte boli colatarale...

Nici din cea a celor ce ruleaza bani pe la bursa nu fac, ca dupa ce strang cat mi-am propus ii cheltui pe ce am nevoie...

Viorel Mocanu spunea...

Recunosc, gândirea mi se pare destul de robustă.

Încă o dată, multă baftă!